Hartelijk Hoofddorp

Concept Store

Uw 2e kop koffie Gratis

U wordt verrast met een kado bij overleggen van de HoofddorpPas bij aankoop van een van de producten uit het verkoop assortiment.

Openingstijden: van donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

 

Soulful living is waar we voor staan. 
Je vindt ons in een voormalig graanpakhuis net buiten het centrum van Hoofddorp aan de Hoofdweg westzijde op nummer 661. Vlakbij de kruising met de Burg. Pabstlaan.
 
Soulful living kan gelden voor het kadootje dat je aan iemand geeft of gezellige high tea die je wilt organiseren. Onze locatie is voor groepen te bezoeken voor een vergadering, training, kraamfeestje, baby shower, high tea, lunch of ander leuk kleinschalig evenement.
Maar bij alles staat bij ons voorop dat we weten dat de hele keten van iets dat we serveren of verkopen klopt.  Dat is voor ons leven vanuit je hart... Wij maken gebruik van zoveel mogelijk biologische ingredienten en voornamelijk plantaardig. Goed voor ons, de dieren en onze planeet.​
Als je meer informatie wilt bel of mail ons dan. Ook zullen we zelf regelmatig workshops en evenementen organiseren. Houd de agenda in de gaten of like us @ facebook. Binnenkort openen we onze webshop met soulful gifts en sieraden maar ook soulful ontbijtjes die je bij iemand kunt laten bezorgen. Hoe leuk is dat! So stay tuned xxx
 
Ons pand
Cornelis Immink sr. kocht begin jaren dertig van de vorige eeuw een stuk grond van ongeveer een halve hectare aan de Hoofdweg westzijde, net naast de spoordijk en het stationsgebouw. Er stond 1 kleine koeienstal op uit 1902. De familie woonde toen op de Arnoldus Hoeve aan de oostzijde (later de Hoeve genoemd voor de echte Hoofddorpers onder ons).
In 1933 werd dit pand opgeleverd met het naastgelegen woonhuis. Gebouwd om de graanhandel  uit te kunnen bouwen en met Haarlemmermeers graan heeft het pakhuis dan ook tot ca 2004 vol gelegen. Cornelis jr. heeft de graanhandel begin jaren vijftig overgenomen van zijn vader en dus tot ca. 2004 voortgezet. Nu zijn wij als 3e generatie actief in dit prachtige beeldbepalende historische pand net tegen het centrum van Hoofddorp gelegen, langs de mooie Hoofdvaart.
 
De Fiets
Op de voorzolder van het voorste pakhuis hangt zo lang als ik me kan herinneren een herenfiets. Mijn vader wist ook niet anders als dat de fiets er al hing toen hij een kleine jongen was. Het verhaal van zijn vader was dat de fiets net na afloop van de WO II,  op die plek opgehangen is door een vriend van mijn opa omdat er bijna niet mee te fietsen viel zo zwaar als hij was. Het is namelijk een met de hand gemaakte fiets uit 1943 en werd in het verzet gebruikt. Na dienst gedaan te hebben is hij daar opgehangen en tot op de dag van vandaag hangt hij daar!

Ellen Immink
 
 

Adres van Hartelijk Hoofddorp


Hoofdweg 661
2131 BB Hoofddorp

06-83430349
Bekijk de website van Hartelijk Hoofddorp


Bekijk meer in de categorie: Horeca Zakelijk & Kantoor Huis & Tuin