Ger's Schoenreparatie en sleutelservice

10% korting op sleutelservice.

Wie zijn wij
GER’S Schoen & Sleutel Service is al 31 jaar een begrip in het Centrum van Hoofddorp. Met ruim 40 jaar aan ervaring hebben wij voor bijna alle problemen op het gebied van schoenreparatie wel een passende oplossing.Wij gaan verder met schoenreparatie waar anderen mogelijk nee zeggen. Ook voor de kleine reparaties kunt u bij ons terecht. Bij GER’S staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Voor de reparaties gebruiken wij materialen van hoge kwaliteit. Schoenmaker is een ambacht, die bij GER’S door vakmensen wordt uitgevoerd.
 
Schoenreparatie
Zijn uw schoenen kapot of zitten ze niet lekker? Weggooien is zonde, geef uw schoenen
een 2e ronde. GER’S kan meer dan uw misschien denkt. Een 2e ronde voor uw schoenen
is ook beter voor het milieu.
 
Reinigen van schoenen/sneakers
Sinds kort is het mogelijk om bij ons uw vuile schoenen en of sneakers te laten reinigen.
Uw schoenen en of sneakers lijken weer als nieuw
 
Sleutels
Wij kopiëren bijna alle soorten sleutels!
 
Naambordjes
Persoonlijke naambordjes, naamplaatjes, dogtags, huisnummerbordjes: wij leveren een groot assortiment in verschillende materialen.

Sportprijzen
Wij hebben een groot assortiment aan sportprijzen waaruit u als klant kunt kiezen (o.a. bekers en medailles) in diverse materialen (glas, kunststof, RVS, Perplex)
 
Lederwaren
In onze winkel verkopen wij naast diverse onderhoudsmiddelen voor schoenen ook goede kwaliteit lederen riemen, portemonnees en tassen.
 
Inlegzolen
U kunt bij ons kiezen uit een zeer groot assortiment aan inlegzolen. Van de standaard inlegzolen tot aan lederen inlegzolen met of zonder steun/voetbed.

Bretels
De bretels van HENDRIK staan bekend om degelijke gespen. Twee voor én twee achter. Daarmee ben je verzekerd van een stevige bevestiging aan jouw broek.
HENDRIK Bretels zijn leverbaar in 12 kleuren.De lengte van de bretels zijn heel belangrijk. De HENDRIK Bretels zijn 120 cm lang, dus vrijwel voor iedere man.
De breedte van de bretels zijn 3,5 cm, voor een heerlijk draagcomfort.
 
 
 

Adres van Ger's Schoenreparatie en sleutelservice


Tuinweg 159
2132 DN Hoofddorp

023-5634009
info@gerschoenservice.nl
Bekijk de website van Ger's Schoenreparatie en sleutelservice


Bekijk meer in de categorie: Kleding & Accesoires Huis & Tuin