Florale Haircare

Hair & Beauty producten

10% korting op het volledige assortiment haircare & Beauty producten

* Niet in combinatie met actie's en aanbiedingen
* Bij directe HoofddorpPas korting geen stempel(s) op uw stempelkaart


 

Florale Haircare | Professionele haarproducten!

Florale Haircare is dé leverancier voor professionele haar- en beautyproducten voor zowel kappers als consumenten. Professionele kwaliteit beschikbaar voor iedere doelgroep. Wij voorzien je graag in een van onze winkels van professioneel advies en bijpassende producten of vind jou product online in onze webshop!

Ons favoriete merk is Metamorphose en niet alleen omdat we dit product van A tot Z zelf realiseren. Metamorphose biedt een breed scala aan haar- en beautyproducten en wordt lokaal ontwikkeld en geproduceerd. De ingrediënten die gebruikt worden in de Metamorphose producten zijn volledig vegan en duurzaam. Uiteraard kunnen wij je optimaal adviseren over een geschikt Metamorphose product voor jou! De producten zijn van hoogstaande kwaliteit en geschikt voor professioneel- en thuisgebruik. Metamorphose is exclusief verkrijgbaar bij Florale Haircare en partnersalons.

Groot assortiment kappersproducten

Naast ons eigen merk bieden wij een breed assortiment aan dat met zorg is geselecteerd voor jou. Je kunt bij ons terecht voor verzorgingsproducten, kleuringsproducten en stylingsproducten. Alle producten zijn van professionele kwaliteit, van shampoo, haarcrème en haarkuren tot stylingsproducten zoals haargel, haarlak en haarserums. Ben je op zoek naar producten met een hoge kwaliteit? Dan ben je bij Florale Haircare aan het juiste adres.

Op zoek naar haarkleuringsproducten? Florale Haircare biedt diverse soorten haarverf, kleurspoeling, haarontkleuring en kleurverstevigers aan. Naast haarverzorgings-, haarkleurings- en haarstylingsproducten vind je bij Florale Haircare diverse extra producten waarmee je jouw look perfect maakt.

Producten die Florale Haircare verkoopt zijn van uitstekende kwaliteit en professioneel niveau. Naast het kwalitatief hoogstaande eigen merk Metamorphose, verkoopt Florale Haircare bekende kappersmerken zoals Goldwell, Wahl, Schwarzkopf, Wella en L'Oréal. We streven ernaar om snel in te kunnen spelen op allerlei markttrends en een hoog kwaliteitsniveau te kunnen garanderen.

Adres van Florale Haircare


Concourslaan 13
2132 DH Hoofddorp

023-5625453
hoofddorp@floralehaircare.eu
Bekijk de website van Florale Haircare


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging