Floor inn

10% korting op het gehele assortiment m.u.v. aanbiedingen.

 

Over FLOOR INN
 
Floor Inn is een familiebedrijf waar alle betrokkenen hart voor de zaak hebben. Naast vakkennis en ervaring, is enthousiasme een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur.
Floor Inn is een eigentijds bedrijf waar u alles vindt om zowel privé als zakelijk een ruimte te stofferen en daarmee in de juiste stijl in te richten. Het assortiment is gigantisch en misschien wel juist daarom, het advies aan u op maat gegeven.
In ons pand Spaarneweg 65 in Cruquius wordt voor iedereen de tijd genomen om te kijken welk materiaal, welke kleur, welke combinatie het beste past bij de beoogde ruimte. Kom vrijblijvend langs om met eigen ogen te zien wat Floor Inn u te bieden heeft. Mocht u even moeten wachten, de koffie staat altijd klaar!
 
U kunt bij Floor Inn terecht voor;
 
PVC vloer
Een PVC-vloer is een kunststof product in vinylstroken en tegels. Dit type vloerbedekking is momenteel een grote trend gezien de vele kleuren en mogelijkheden.
 
Raamdecoratie
Wij hebben diverse varianten horizontale jaloezieën in ons assortiment. Voor elk interieur en huiselijke sfeer hebben wij een jaloezie, van kunststof, hout of een frisse kleur.
 
Gordijnen
Om zonnestralen te weren en uw kamers koel te houden, kunt u kiezen voor verduisteringsgordijnen, overgordijnen en in between / vitrages.
 
Laminaat
Laminaatvloeren bieden een wooncultuur. Er zijn dan ook veel mogelijkheden in een steenuiterlijk van travertin tot marmer of planken in authentieke landhuisstijl.
 
Parket
Wij verkopen diverse soorten parket: traditioneel parket (tapis), lamelparket, multiplank & massief hout. Wij hebben veel ervaring met diverse soorten parket in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.
 
Tapijt
Wij hebben een lange wand met veel verschillende soorten, kleuren en materialen van tapijt. Naast tapijt op rol van 4 of 5 meter breed, hebben wij ook tapijttegels in diverse afmetingen.

 

Adres van Floor inn


Spaarneweg 65
2142 EP Cruquius

023-5297087
Bekijk de website van Floor inn


Bekijk meer in de categorie: Huis & Tuin Woonboulevard Cruquius