Español Y más

Spaans leren in Hoofddorp

15% korting op de taallessen 

* Spaans leren zonder te leren
* Spaans leren met plezier
* Spaans leren met verhalen
* Dat is Spaans leren in Hoofddorp! 

 

¡Bienvenidos a Español y más!
 
Spaans leren zonder te leren. Spaans leren met plezier. Spaans leren met verhalen. Dat is Spaans leren in Hoofddorp!
Spaans begrijpen met TPR Storytelling
Wie goed Spaans wil leren spreken, hoeft niet eerst alle woorden en grammatica te kennen. Het gaat er om dat je de taal begrijpt en dat lukt veel beter als je elkaar een verhaal vertelt. Een verhaal wordt in je hoofd omgezet in een beeld dat je makkelijker kunt begrijpen en onthouden. Español y más werkt als een van de weinige talenscholen in Nederland met de innovatieve werkwijze van TPR Storytelling.

Om een taal te begrijpen heb je alleen de meest voorkomende woorden nodig. Español y más gebruikt dit zogenoemde hoogfrequente vocabulaire als basis voor de Spaanse lessen. Wist je bijvoorbeeld dat je maar 7 werkwoorden hoeft te herkennen om het grootste deel van een taal te kunnen verstaan?
 
Roze olifant wordt elefante rosa
Heb je wel eens gehoord van een roze olifant met drie ogen? Waarschijnlijk niet, maar door kinderen tijdens de les een verhaaltje te laten verzinnen over hun favoriete dier, leren ze spelenderwijs Spaans spreken en begrijpen. Ze gebruiken hun fantasie volop tijdens de les en mogen meespelen, rennen en dansen.
Stilzitten is taboe bij Español y más!

In de lessen voor volwassenen zijn de onderwerpen van de verhalen natuurlijk anders, maar het plezier in het leren van de taal staat steeds voorop. En het resultaat is hetzelfde: sneller dan verwacht kun je moeiteloos en vol zelfvertrouwen Spaans spreken!

Goed om te weten
Om Spaans te kunnen praten, moet je eerst luisteren, is de filosofie van Español y más. Tijdens de lessen luister je aanvankelijk vooral naar de docente en leer je daarna te antwoorden op haar vragen. Zo werken we samen toe naar een gesprek in het Spaans.
Wij werken niet met traditionele grammaticamethodes. Een goed begrip van de taal komt vanzelf door te luisteren, elkaar vragen te stellen en te lezen. Bij Español y más werken we met groepen van maximaal 12 personen in een prettige, ongedwongen sfeer.

 

Adres van Español Y más


Kruisweg 620
2132 CH Hoofddorp

06-10064361
info@spaanslereninhoofddorp.nl
Bekijk de website van Español Y más


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Lessen & Trainingen