Empathie Plus

15% korting op Coaching sessies en/of Sollicitatie trainingen.
 

EmpathiePlus™ - is een coaching/consultancy praktijk waarin mensen worden begeleid, gecoacht die zich (weer) op hun talenten willen focussen in plaats van op ´beperkingen´.
Joop Stroes begeleidt mensen die op zoek zijn naar een baan vanuit zowel een werksituatie als mensen die zonder werk zitten.

Maar ook in outplacementtrajecten is Joop dé geschikte jobcoach /loopbaanbegeleider.
Daarnaast adviseert hij bedrijven waar werknemers dreigen vast te lopen omdat ze niet op de juiste plek zitten en teveel stress ervaren omdat ze dingen doen die tegen hun natuurlijke talenten in gaan. Denk bijvoorbeeld aan reorganisaties.

Bij het begeleiden van klanten maakt Joop gebruik van het Kolbe™ model. Een prachtig model wat niet gaat over goed of fout, of over zwakheden. Iedereen is goed zoals hij is. Wat voor de één een talent is kan voor de ander een beperking zijn en andersom. Aan de hand van de Kolbe A ™ Index brengt hij jouw conatieve talenten in kaart en daar vanuit gaat hij op zoek naar de baan waarin jij de meeste kans hebt om succesvol te zijn.

Mocht u vragen hebben dan kunt contact opnemen via het contactformulier of bellen naar onderstaand telefoonnummer.
Empathie Plus is ook te vinden op http://www.coachingland.nl, dé onafhankelijke vergelijkingssite voor coaches!

Voor een directe link naar de vermelding van Empathie Plus, kunt u klikken op de volgende link: http://www.coachingland.nl/empathie-plus/overzicht

Adres van Empathie Plus


Margaklompesingel 46
2135 JA Hoofddorp

06-14390075
info@empathieplus.nl
Bekijk de website van Empathie Plus


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor Overige Lessen & Trainingen