E-Bike Point

Bikes en E-Bikes

10% korting op het volledig assortiment fiets accessoires.
 

E-Bikepoint de fietsenpeciaalzaak in Hoofddorp
Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Of heeft u problemen met uw huidige fiets? Geen probleem! Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Wat kunt u van ons verwachten? Wij bieden een goede service voor een lage prijs. Bij de zoektocht naar uw ideale fiets helpen wij u graag. Wij bieden een ruim aanbod nieuwe fietsen. Maar ons aanbod gebruikte fietsen is ook de moeite waard! Wij verhuren ook (elektrische) fietsen.
Fiets laten repareren? E-Bikepoint leent u een fiets
Lekke band of kapotte ketting? Wij gaan voor u aan de slag. Bekijk de prijzen voor fietsreparatie op de website.
 
Voor een kleine reparatie kunt u even wachten tot wij klaar zijn. Voor een grote reparatie waar langer de tijd voor nodig is, kunt u een (elektrische) fiets van ons lenen. Heeft u geen tijd om naar de winkel te komen? Geen nood! Wij bieden een fiets ophaal-, en brengservice.
 
Fietsaccessoires bij E-Bikepoint
E-Bikepoint heeft een ruim assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen. Deze zijn op voorraad in de winkel. Ook is de hele collectie van Basil, New looks, Fast Rider, Juncker en Shimano leverbaar.

E-Bikepoint is de fietsenwinkel in Hoofddorp, waar u terecht kunt voor;
Fietsbellen - Zadels - Fietstrappers - Fietslichten - Sloten - Remkabels - Versnellingskabels - Handvaten - Snelbinders - Fietskratten - Kinderzitjes van BoBike en Yepp - Fietscomputers - Fietspompen - Fietsdragers - Ook zijn wij officieel dealer van Shimano onderdelen.
 
 

Adres van E-Bike Point


Hoofdweg 726
2132 BV Hoofddorp

023-5650860
Bekijk de website van E-Bike Point


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen