* Per HoofddorpPas worden er maximaal 2 toegangskaarten per voorstelling

   met korting aangeboden.

* In geval van een kinder- of familievoorstelling, maximaal 4 kaartjes per
   voorstelling.

* Korting kan alleen worden verstrekt bij aankoop van uw toegangskaart(en)
   aan de kassa van het Cultuurgebouw

* Prijzen zijn inclusief garderobe 

_______________________________________________________________________________

HET CULTUURGEBOUW EN HET CORONAVIRUS

TUSSENBERICHT 1 MEI 2020

Update Schouwburg De Meerse

 

Beste bezoekers van De Meerse, 

Het was even stil, waarvoor excuses. Op dinsdag 21 april zaten wij – net zoals jullie waarschijnlijk – gespannen naar de persconferentie van premier Rutte te kijken. Helaas kwam er voor ons niet veel duidelijkheid over wanneer wij weer open mogen. Maar we hebben alles behalve stil gezeten en kijken naar goede alternatieven en mogelijkheden (ook binnen de 1,5 m maatschappij).

Vanuit de branche-organisatie (VSCD) is er inmiddels groen licht gegeven voor het communiceren en afhandelen van definitief geannuleerde voorstellingen. Aangezien we nog niet weten wanneer wij weer open mogen, hebben wij deze voorstellingen nog niet geheel in kaart kunnen brengen. Van een aantal voorstellingen weten wij het inmiddels wél zeker en zullen wij vanaf volgende week starten met het communiceren over de afhandeling van deze geannuleerde voorstellingen naar de betreffende kaartkopers. Wij communiceren naar jullie over de afhandeling per voorstelling.

Wij zijn aangesloten bij de regeling ‘Bewaar je ticket, geniet later’ die de verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt samen hebben opgesteld als oplossing voor deze uitzonderlijke situatie. Door middel van deze regeling kan de culturele sector de grote economische klappen opvangen. Het geeft ons de ruimte om te werken aan nieuwe evenementen in de toekomst. Niet alleen de organisatoren, artiesten en podia worden hiermee geholpen, maar ook de mensen achter de schermen die deze evenementen mogelijk maken zoals decorbouwers, technici, leveranciers, creatieven en zelfstandigen.
Kort samengevat houdt deze regeling in dat je van ons een tegoedbon krijgt die geldig is tot 1 juli 2022. Uiteraard bieden wij daarnaast ook de mogelijkheid tot restitutie of doneren. Uitgebreide informatie kan je vinden op www.bewaarjeticket.nl.

Wij kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het begrip, geduld en vertrouwen. Het sterkt ons om deze periode heen te komen. We blijven met jullie in contact. Tot snel!

Namen het hele team van De Meerse een fijn weekend gewenst en met vriendelijke groet,

Eugenie Schaefers
Coördinator Marketing & Communicatie

Lees verder