Bijzonderheden De Meerse

* Per HoofddorpPas worden er maximaal 2 toegangskaarten per voorstelling met korting aangeboden.

* In geval van een kinder- of familievoorstelling, maximaal 4 kaartjes per voorstelling.

* Prijzen zijn inclusief garderobe en drankje in de pauze

_______________________________________________________________________________

AANBIEDINGEN MEI 2018

 

zaterdag 19 mei 20:30 uur Theater het Ouder Raadhuis
 

Eerlijk gezegd
Yora Rienstra

Yora’s vorige drie cabaretvoorstellingen werden lovend ontvangen. De Telegraaf gaf haar laatste show zelfs 5 sterren. Ook toerde Yora met de succesvoorstelling PAAZ. Overal uitverkocht. Echt waar. Daarnaast presenteerde ze met Sander de Heer een weekendshow op Radio 2. Hoogste luistercijfers sinds 1950! Echt waar!. Allemaal echt waar! Eerlijk gezegd is bovenstaande hier en daar wat aangedikt. Daarbij schrijf ik dit tekstje gewoon zelf, maar zoiets krijgt meer gewicht als ‘t lijkt of een ander het over je zegt.
Wat Yora wil zeggen is: “ik hoop dat u komt kijken naar mijn nieuwe show vol tragikomische types, geestige en ontroerende liedjes en herkenbare rake verhalen”. Yora windt er eerlijk gezegd geen doekjes om. Echt waar!

 • Try-out
   
 • In de pers:
  “Ze bundelt in dit programma al haar talenten tot een krachtig, persoonlijk statement” - Telegraaf **** (over Drukt haar snor)
  “Hoop, angst en ontroering vechten om voorrang, ook in de liedjes” – Parool *** (over We maken er wat van)
  “Mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen.” - Trouw **** (over We maken er wat van)
  “Clowneske mimiek” – NRC *** (over We maken er wat van)

Normaal €15,00 Met de HoofddorpPas 20% korting

__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 


 

donderdag 24 mei 20:30 uur De Meerse kleine zaal
 

Golven
Diggy Dex

Rapper Diggy Dex is Hollandser dan Rintje Ritsma, opgegroeid in een vinex-wijk, groot liefhebber van zowel Boudewijn de Groot, Drs. P, en Herman van Veen als van N.W.A. Hoe deze a-typische artiest in zijn genre zich een plek in de Nederlandse muzieklandschap heeft verworven door zijn persoonlijke, levensbeschouwelijke verhalen is kenmerkend voor zijn stijl: met relativerend optimisme vertolkt Dex zijn liefde voor muziek en tekst.

In zijn voorstelling Golven (naar zijn gelijknamige vijfde album) neemt de chansonrapper je mee naar zijn wereld: eentje met een optimistische boodschap zoals in zijn hit met JW Roy dit jaar Treur Niet (Ode Aan het Leven). Ondersteund door liveband en het publiek zelf (interactie gegarandeerd) rapt Dex net zo indringend over zijn twijfels over het leven als humoristische verhalen over de wereld.

 • Concert is geprogrammeerd in samenwerking met Duycker.

Normaal €22,50 Met de HoofddorpPas 20% korting

__________________________________________________________________________________________________________________________________________