CineMeerse

Kinepolis

€1,- korting op een toegangkaartje Van maandag t.m. donderdag

* maximaal 4 personen per HoofddorpPas en niet in combinatie met overige aanbiedingen en special events.

* Niet in schoolvakanties en in combinatie met de z.g. Senioren middag waar u reeds €1,- korting krijgt op uw toegangkaartje en op vertoon daarvan tijdens de pauze, een gratis kop koffie of thee met iets lekkers krijgt.

 

Informatie over Kinepolis CineMeerse Hoofddorp
CineMeerse heeft 8 zalen met in totaal liefst 1115 luxe stoelen. Vier zalen zijn gesitueerd aan de voorzijde van het pand en de andere 4 zalen zijn achterin het pand gesitueerd. Beide gedeeltes beschikken over een eigen bar/lounge om voor de film en in de pauze jezelf te voorzien van een versnapering. CineMeerse vertoont naast alle topfilms ook Live opera, ballet en diverse live-concerten van de grootste artiesten. Ook worden er regelmatig LadiesNights, MannenAvonden en andere events georganiseerd. De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een 7.1 Dolby geluidssysteem. Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook niet onbelangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten. Naast de normale stoelen beschikken alle zalen ook over een zo geheten twin seats rij.


De verschillende technologieën bij Kinepolis

Bij Kinepolis vinden we het belangrijk om altijd de best mogelijke bioscoopervaring aan te bieden. Wij investeren voortdurend in revolutionaire  technologieën, zodat je jouw favoriete film nog intenser kan beleven: exact zoals de filmmaker het in gedachten had!
Ontdek snel de verschillende  technologieën die we aanbieden. Want bij Kinepolis beleef je film zoals nergens anders!

Laser ULTRA
Laser ULTRA combineert twee revolutionaire technologische hoogstandjes, Dolby Atmos en 4K-projectie (3D)

3D
De unieke 3D-technologie van Dolby zorgt voor een onvergetelijke filmervaring.
Beelden komen tot leven, alsof je recht in de film stapt.

Dolby Atmos
Dit meeslepende geluidssysteem zorgt voor een adembenemend geluid uit alle richtingen. Je wordt helemaal in de film getrokken door een verbluffend heldere, ruimtelijke, rijke geluidsomgeving door 64 boxen die in de wanden én in het plafond van de zaal zijn geïnstalleerd.
 
 

Adres van CineMeerse


Raadhuisplein 12
2132 TZ Hoofddorp

023-3031030
dirkgroenendijk@cinemeerse.nl
Bekijk de website van CineMeerse


Bekijk meer in de categorie: Uitgaan, Cultuur, Kunst