Chimpie Champ

15% korting op kinder-entree op vertoon van een geldige HoofddorpPas
(max. 2 kinderen per pas)

Korting alleen op entree, niet i.c.m. andere aanbiedingen, niet inwisselbaar voor geld. (wijzigingen voorbehouden)
 

Kom je spelen?
Welkom bij Chimpie Champ Aalsmeer, de leukste overdekte speeljungle van Nederland voor kids van 1 tot 12 jaar. Kom klim in de ballenbak, jumpen op de trampoline, de 5 meter hoge Mount Chimpie beklimmen, hangen in de power tower, disco dansen en nog veel meer. Ook een perfecte plek om je kinderfeestje te vieren in een partykamer of voor een kinderrijk gezins of familie-uitje. Voor ouders is er een comfortabele zitgelegenheid, volop 'leesvoer' en gratis WIFI. Chimpies Corner biedt koffie/thee, drinks, vers afgebakken broodjes, snacks etc. waarbij wij ook rekening houden met dieeten.

Kinderfeestjes bij Chimpie Champ in Aalsmeer
Iets te vieren? Kom dan spelen bij Chimpie Champ en vier je feestje in een van onze 3 thema kamers: de Schatkamer, de Prinsessenkamer of de Jungle kamer. In de partykamer wordt het feestje begeleid door een RANGER die zorgt draagt voor een gezellig feest. Samen zingen, proosten op de jarige en het Chimpie cadeautje uitpakken.

Chimpie's Taart Feest 
Limonade, snoep, en als afsluiting een ijsje in de speeljungle.
In de partykamer: slagroomtaart mét kaarsjes en limonade.
Bij binnenkomst ontvang je een bon waarmee je op een zelf gekozen tijdstip met de kinderen limonade, snoepjes en als afsluiting een ijsje kunt eten. Op het bij de reservering afgesproken tijdstip worden de kinderen door de Ranger naar de door jou gereserveerde partykamer geroepen. Hier gaan we luidkeels zingen, worden eventueel de cadeautjes uitgepakt, krijgt de jarige een cadeautje en het Jungle diploma van Chimpie Champ en gaan we smullen van de taart.

 

 

Adres van Chimpie Champ


Oosteinderweg 247c
1432 AT Aalsmeer

0297-361223
Bekijk de website van Chimpie Champ


Bekijk meer in de categorie: Attractieparken / Speel plezier