Brute Burgers

10% korting op uw eindafrekening op dinsdag en woensdag

10% korting op uw eindafrekening tijdens de lunch van 12:00 tot 16:00 uur van donderdag t/m zondag

Openingstijden:
woensdag en met Zondag van 12:00 tot 21:00 uur

 

                  

Burgers in Hoofddorp
Op zoek naar de smakelijkste Burgers in een trendy omgeving? Dan is Brute Burgers in Hoofddorp de hamburgertent waar je moet zijn. iIn een uniek concept presenteren wij Top kwaliteit burgermenu's, de heerlijkste frietjes bijzondere bieren en kan je in het weekend genieten van de fijnste signature hapjes, snacks en cocktails. Als je eenmaal hebt geproefd wil je nooit meer anders. Bij Brute burgers eet je jou burger in een unieke en eigentijdse sfeer.
 
Lokale producten met unieke smaak
De lekkerste menu's voorschotelen, dat doen we niet alleen. Daarom werken we met verschillende lokale producten die ons iedere dag verse top kwaliteit ingredienten leveren. Zo komt onze kaas van de nabijgelegen Van Wees kaasboerderij en onze friet direct van een lokale boer.
 
Eerlijke burgers volgens eigen receptuur
Weet wat je eet, dat vinden wij belangrijk. En dat smaakt ook lekkerder. Onze koks zorgen iedere dag weer voor de fijnste ambachtelijke burgers. Gemaakt volgens eigen recept van de beste vleessoorten met een aantoonbare herkomst. Zo vindt je bij ons de lekkerste gegerinlde Schotse black angus burgers, sappige dry-aged steaks en smaakvol wagyu vlees. Al het vlees is uiteraard GMO vrij en de runderen zijn gras gevoed. Lekker dus!
 
 

Adres van Brute Burgers


Concourslaan 5B
2132 DH Hoofddorp

023 - 7435450
info@bruteburgers.com
Bekijk de website van Brute Burgers


Bekijk meer in de categorie: Horeca