Brocante Stal

15% korting op het gehele assortiment brocante artikelen

Koffie met appelgebak en slagroom €3,00
Met de HoofddorpPas 2e kop koffie GRATIS

 

Zorgmanege Stal Starro, in 2005 opgericht door en onder dagelijkse leiding van Ger en Caroline Schönhage, is een zorgmanege voor mensen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking of GGZ-problematiek. Op de boerderij wordt de dagbesteding verzorgd op verschillende gebieden. Gelegen op een landelijke plek, aan de IJweg, net buiten de bebouwde kom van Hoofddorp en direct grenzend aan het Haarlemmermeerse bos.

Onderdeel van deze dagbesteding is de brocante stal, waar diverse meubelen en (woon)accessoires worden verkocht. Een deel van deze brocante meubelen en accessoires kunt u rechtstreeks kopen in onze webwinkel. Daarnaast biedt de boerderij de mogelijkheid om pony’s en/of paarden te stallen of een pony of paard te leasen.
Natuurlijk kunt u onze boerderij bezoeken om eens een kijkje te nemen in de brocante stal, in onze kinderboerderij, bij de paarden en pony’s of te genieten van een heerlijk kopje koffie, thee, frisdrank of één van de biologische sapjes met eigengemaakte appeltaart in onze gezellige brocante koffiecorner of op ons zonnige terras. Ook voor (bedrijfs)feesten en partijen kunt u bij ons terecht.
Naast bovenstaande activiteiten organiseren wij regelmatig een brocante boerenmarkt
 

Adres van Brocante Stal


IJweg 951
2131 LV Hoofddorp

023-5635568
g.schonhage@quicknet.nl
Bekijk de website van Brocante Stal


Bekijk meer in de categorie: Horeca Huis & Tuin