Bouwkundig Tekenburo Devente

5% korting op bouwaanvraag tekeningen, constructie berekeningen en verzorgen aanvraag van een bouw vergunning.

 

Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente
Bent u op zoek naar een professioneel team die samen met u een project op kan starten zonder daarbij problemen te ondervinden? Of bent u van plan om een bouwvergunning aan te vragen, ook dan bent u bij ons, (Els en Ronald de Vente) aan het juiste adres.
 
Wij van Bouwkundig Teken- en Constructieburo Devente uit Hoofddorp, hebben jarenlange ervaringen in het maken van zowel bouwtekeningen als constructieberekeningen. Hiermee kunnen we uw omgevingsvergunning aanvragen bij het omgevingsloket, zo weet u zeker dat alles goed verloopt. Ook als u voor uw verbouwing geen vergunningsaanvraag nodig hebt kunt u met onze tekeningen en berekeningen prijzen aanvragen bij diverse aannemers. Al sinds 2006 werken wij samen als een team en dat vinden onze klanten erg prettig, zo krijgen wij altijd positieve reacties terug.

Wij werken onder andere in de gemeente Haarlemmermeer, waarvan Hoofddorp en Nieuw-Vennep belangrijke locaties zijn. Ook bevinden veel van onze projecten zich in Bennebroek, Leiden, Haarlem en Amsterdam. Kortom, de Randstad is ons niet vreemd. Ons team bestaat uit een bouwkundige en een constructeur, door deze unieke combinatie kunnen wij onze kennis met elkaar delen en verloopt het project soepel. Schroom niet om met ons contact op te nemen, wij staan altijd voor u klaar!

 

Adres van Bouwkundig Tekenburo Devente


Minet Stormstraat 59
2135 LV Hoofddorp

023-5626379
info@bouwkundigburodevente.nl
Bekijk de website van Bouwkundig Tekenburo Devente


Bekijk meer in de categorie: Zakelijk & Kantoor