BOPadvies

10% Korting op de training "Ontwikkel meer veerkracht in 7 avond sessies"

Een GRATIS boek bij Coaching en andere vormen van training en cursussen

 


Even voorstellen

Monique Bekker (1963) is sociaal psycholoog, arbeid & organisatie-psycholoog en opleider binnen onderwijs en zorg. Daarnaast is zij docent, assessor, trainer, begeleider en ACT Therapeut/Trainer. Zij begeleidt onder andere mensen die vastlopen in werk of prive omstandigheden, en helpt hen om ‘lichter’ in het hier en nu te staan. Dit doet zij vanuit de visie dat je problemen in het leven niet kunt ontlopen, maar er wel anders mee om kunt gaan. Niet door altijd positief te denken, maar jezelf juist ruimte geven om ook nare gevoelens te ervaren. Hierbij hoort ook een meer zachtaardige relatie met jezelf creëren en vanuit daar
je eigen keuzes maken. Je waarden (en niet je angsten) zijn hierin je kompas. Meer........
 In zee gaan met Bekker Onderwijs- en Psychologisch Advies, kortweg Bopadvies, is een goede keuze. Naast onderwijsadvies: de professionele ondersteuning  bij het opleiden van studenten in opleiding en beginnende docenten, biedt BOPadvies nu ook psychologische ondersteuning.

Verfrissend en vernieuwend en zeer mooi aansluitend bij de wijze waarop Monique Bekker, eigenaar van BOPadvies,  wil werken met mensen. Monique is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en hoe zij hen kan helpen in het ‘hier en nu’ te staan.  Bewustwording helpt daarbij, maar het daadwerkelijk oefenen met dit (nieuwe) gedrag helpt om psychologisch meer flexibeler te worden.

Inmiddels is Monique volop werkzaam (naast haar werkzaamheden voor het onderwijs) als ACT psycholoog en trainer. Het mooie is dat ACT ook past in het onderwijs en de gezondheidszorg. ACT is geen kunstje maar een bewuste manier om anders in het leven (en alles wat daarin gebeurt) te staan. Het is echt een beleving.

Ontwikkel meer Veerkracht  in 7 avonden
De Acceptance en Commitment Training (ACT) is een training gebaseerd op de (wetenschappelijk aangetoonde) ACT-methodiek. Met de ACT aanpak leer je om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en gevoelens te staken en word je  veerkrachtiger.

Hier aanmelden: 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Meer over ONDERWIJS ADVIES - PSYCHOLOGISCH ADVIES - ACT METHODE - PUBLCATIES 

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Adres van BOPadvies


Toevluchtstraat 31
1171 GG Badhoevedorp

06-24582897
m.bekker@bopadvies.nl
Bekijk de website van BOPadvies


Bekijk meer in de categorie: Lessen & Trainingen