BodyLicious

47% korting op gebruik zonnebank*, van €9,50 voor €5,00

20% korting
op een full body spraytan behandeling,
van €24,95 voor €19,95

 * max. 20 minuten

 

Zonnebanken
Bij Bodylicious ben je het hele jaar welkom om professioneel en verantwoord te zonnen op de zonnebanken van Soltron!
De warmte van de zonnebank geeft een behaaglijk en ontspannen gevoel. Bovendien zorgt het voor een goede doorbloeding en maakt je lichaam vitamine D aan waardoor je je energieker voelt. Met een goed advies van onze medewerkers krijg je op een veilige en verantwoorde manier een mooie bruine kleur in een ontspannen sfeer. Bij een goed zonadvies hoort natuurlijk ook zonne-cosmetica. Dit is belangrijk voor een gezond en goed resultaat . Het verzorgt je huid en houd de kleur langer vast. Je wordt niet alleen sneller en dieper bruin, je blijft ook langer bruin. Bij ons zijn zonnecrèmes voor verschillende huidtypes binnenkort verkrijgbaar. Zonnen na intake, vanaf 18 jaar!
 
 
 
 
Spray tan is de meest effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel is dat de huid direct en overal een gezonde, bruine  look krijgt. Ideaal als je voor dat ene belangrijke feestje of event een mooi bruin kleurtje wilt hebben.
Bij Bodylicious  maken we  gebruik van een speciaal spray tan apparaat waarmee we de vloeistof op basis van DHA op de huid vernevelen. De  huid krijgt een egaal bruine teint, die afhankelijk van de huidtype, voorbereiding en nabehandeling ongeveer 5 tot 7 dagen zichtbaar blijft.  Binnen of na deze periode kan de behandeling op ieder gewenst moment worden herhaald.
Binnen 10-15 minuten egaal bruin
Natuurlijk resultaat
Hydraterend en verzorgend
Niet schadelijk voor je huid
Maak snel een afspraak voor jouw effectieve en veilige bruin-zonder-zon behandeling!
 
 

Adres van BodyLicious


Minaret 1
2134 BC Hoofddorp

023-2052097
info@bodylicious.nu
Bekijk de website van BodyLicious


Bekijk meer in de categorie: Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging