Body Impress

The EMS Studio

10% korting bij aanschaf van uw eerste strippenkaart
10% korting op uw 2 x per week abonnement

 

EMS Training
Werken aan je figuur, spierkracht en conditie zonder uren in de sportschool te trainen. Zonder zware gewichten of moeilijke toestellen! Met EMS-training kun je in 20 minuten op een verantwoorde en gemakkelijke manier je gezondheid verbeteren.
 
Cynthia el Hamdani en Rose Marques bieden EMS trainingen aan in Hoofddorp. ‘EMS is een full body workout van 20 minuten waarbij alle spieren in het lichaam tegelijkertijd getraind worden door middel van elektrische impulsen. Ook de diepliggende spieren worden aangepakt. Deze 20 minuten staan gelijk aan 2 uur intensieve training in de sportschool! Zowel Cynthia als Rose zijn bekend met EMS trainingen en zijn er daarom ook erg enthousiast over. Snel resultaat kun je voelen en zien ondanks dat het je maar 20 minuten qua tijd kost.
 
Persoonlijke begeleiding
‘Het leuke aan EMS is dat het voor iedereen haalbaar is. De training is maximaal met 2 personen,  waardoor er op elk niveau getraind kan worden. Jong, oud, dik, dun, sportief, minder sportief en ook topsport. Elke training wordt op maat gemaakt. Zo is het voor iedereen mogelijk om op een snelle manier, in maar 20 minuten per training, je figuur, spierkracht, vitaliteit en conditie te verbeteren. Tijdens de training word je dan ook altijd persoonlijk begeleid. EMS heeft weinig tot geen impact op je banden, pezen en gewrichten: zo kan er dus onbelast getraind worden en is de kans op het krijgen van blessures klein. Ook is deze trainingsmethode bewezen effectief voor rug -, nek- en schouderklachten.
 
Variatie in training
‘Het leuke aan onze EMS training is dat wij als 3e studio in Nederland trainen met draadloze pakken. Dit zorgt voor variatie. Je kunt echt van alles doen: van cardio tot het doen van een CrossFit parcours. Tijdens de training krijgen deelnemers een vest aan met verschillende banden waar elektroden in zitten. Deze worden geactiveerd terwijl ze rustig gaan bewegen. Er zijn verschillende trainingsprogramma’s, zoals: kracht, uithoudingsvermogen, vetverbranding, cellulitis en metabolisme (verbetering van de stofwisseling). Ook kunnen alle trainingsprogramma’s worden verzwaard naarmate je langer bij ons in training bent. EMS is een bewezen techniek en wordt door internationale sterren gebruik, waaronder Sylvie Meis. Ook in de topsport heeft het zijn weg gevonden. Onder andere topsporter Usain Bolt traint met deze methode.’
Ben je nieuwsgierig dan kun je altijd een afspraak maken voor een impressieles, zodat je kan ervaren wat de training inhoudt.
We hopen jullie gauw te zien in onze EMS studio “Body Impress”
 

Adres van Body Impress


Robijnlaan 11
2132 WX Hoofddorp

06-43090225 / 06-49565675
info@bodyimpress.nl
Bekijk de website van Body Impress


Bekijk meer in de categorie: Sport, Sport- Artikelen, Kleding Wellness, Uiterlijke- & Pers. verzorging