Bob & Frank

Cocktails and More

20% korting op workshops Cocktails maken

  •  Aanbieding geldig voor particulieren en bedrijven
  •  Workshops worden gegeven van af 10 personen
     
Bob & Frank
Oftewel Melissa en Robert.
Samen achter de bar begonnen Melissa Heijerman en Robert van Leeuwen samen te werken. Een collegiaal verband wat later uitmondde in Bob & Frank.
 
Bob & Frank combineert de passie van beide voor cocktails, horeca en avontuur. Waar het bedrijf eerst werd opgericht om hun kunsten met cocktails naar een volgend niveau te tillen werd het snel uitgebreid naar het overbrengen van hun kennis, via workshops voor de consument en bar consults voor de horeca, en het leveren van totaal concepten in de vorm van volledig verzorgde events.
 
Het huidige dienstenpakket bestaat uit het geven van workshops, masterclasses, tastings,  het leveren van shakers op locatie en totaal verzorging van evenementen.

Naast Melissa en Robert bestaat het team uit zorgvuldig uitgekozen freelancers, welke hun sporen in de horeca verdiend hebben. Door de nauwe samenwerking met zowel de drankmerken als nauwkeurig uitgekozen partners  is Bob & Frank een ‘one-stop shop’ waar men zowel particulier als zakelijk terecht kan voor iedere klus op het gebied van ‘cocktails and more’.

 

Adres van Bob & Frank


Parellaan 2J
2132 WS Hoofddorp

023 - 2050919
info@bobenfrank.nl
Bekijk de website van Bob & Frank


Bekijk meer in de categorie: Horeca Zakelijk & Kantoor