Mijn naam is Harry Havinga en ik
deel graag mijn kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan als gecertificeerd KCBS & SCA barbecue judge, Weber grillmaster en als pitmaster in BBQ wedstrijden in Europa en de USA.
Enkele voorbeelden van maatwerk en specials:BBQ Pitmaster & Braaimeester opleiding: vierdaagse opleiding voor BBQ specialist waarbij je een theorie examen doet en 2 praktijkopdrachten. Bij het behalen van voldoende punten ben je officieel gediplomeerd BBQ specialist en kan je klanten of je gasten adviseren omtrent BBQ en gerechten.
Asador opleiding, leer de Zuid Amerikaanse grill technieken in driedagen. De opleiding wordt afgesloten met een meesterproef waarna je als Asador wordt gehuldigd met bijbehorend diploma.
KCBS BBQ Jury opleiding, KCBS BBQ Table captain opleiding, SCA jury opleiding
Vleessommelier: werken met vlees van Wagyu, Chianini, Iberico & Dryaged.
Iberico Experience met Rubio Gallega en Iberico varkensvlees en Iberico hamsnijden.
Steakhouse: Leer diverse steaks herkennen, er zijn wel 20 soorten steaks en deze perfect te bereiden
Braai workshops: centraal staat de Zuid Afrikaanse Braai
BBQ & Bier
BBQ & Whisky
Bulletsmoker workshop