Auto ROB Hoofddorp

  • GRATIS voorjaar- zomer- of wintercheck
    uw auto wordt gecontroleerd op 18 essentiële onderdelen! 

  • BOVAG pechhulp bij pech in Nederland voor maar €25,-!
     

Wie is AutoROB?


Hallo, ik ben Rob en ik heb één grote passie: sleutelen aan auto’s. Bouwjaar, merk, kleur, type, zuinig of snel, het maakt mij niet uit, ze zijn me allemaal even lief. Of het nu om reparatie, onderhoud of banden gaat, geef me een kans dan verdien ik uw vertrouwen met professionele service, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk een grote glimlach. Dáárom naar Rob!Voor ieder merk & typeBetaalbaar onderhoud, offerte vooraf
Geen concessies aan kwaliteit

Minimaal 6 maanden garantie op onderdelen

APK voor maar 19,95

Kleine & grote beurt, snelle service.

Ook voor ZZP en Leaserijders

Eerlijk en vriendelijk - Ook welkom zonder afspraak - Voor iedere auto

 

 

 

Adres van Auto ROB Hoofddorp


Graftermeerstraat 26a
2131 AC Hoofddorp

023 - 5631614
Bekijk de website van Auto ROB Hoofddorp


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen