Auto Rijschool GvdKamp

Het eerste uur van je complete autorijopleiding GRATIS en voor wie de complete motorrijopleiding volgt, de eerste les van 1,5 uur voor maar €35

 

 

Vakkundige rijlessen in de Haarlemmermeer

Ben jij klaar om aan je rijbewijs te beginnen?

Je hebt ervoor gewerkt, gespaard of krijgt het cadeau: je autorijles, motorrijles, scooter- of bromfietsrijles, aanhangerrijles of theorieles. Uiteraard wil je je rijlessen volgen bij een vertrouwde rijschool met vriendelijke, goed opgeleide rijinstructeurs en een hoog slagingspercentage.

Auto- en Motorrijschool G. van de Kamp staat in de regio Hoofddorp al bijna 40 jaar garant voor een perfecte rijopleiding en een waardevol rijbewijs. Wij bieden gewone en versnelde rijopleidingen voor de auto, motor en bromfiets. Taxichauffeur worden? Wij verzorgen ook je taxiopleiding.

Haal je rijbewijs met Auto- en Motorrijschool GvdKamp

Bij onze auto- en motorrijschool staan jouw belangen voorop. Zo kiezen wij bewust voor een betrouwbaar wagenpark, voldoende topinstructeurs en zo min mogelijk uitval. Is een auto, motor of rijleraar niet beschikbaar, dan regelen wij snel vervanging zodat jouw rijles door kan gaan.

We stemmen je rijlessen bovendien af op jouw niveau en behoeften. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur en in dezelfde auto en hoeft nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen. Zo krijg jij het meeste waar voor je geld en ben je zeker van een gedegen rijopleiding!

Bekijk het filmpje waarin we ons voorstellen 
 

Adres van Auto Rijschool GvdKamp


Westhove 63
Hoofddorp

023-5631038
Bekijk de website van Auto Rijschool GvdKamp


Bekijk meer in de categorie: Auto, Motor, Scooter, Fiets, Rijlessen Lessen & Trainingen